Вижте всички наши

Услуги

Продажби

Продуктовото портфолио на FreshDirect се състои от над 200 първокласни стоки, които отговарят на най-високите стандарти за свежест и превъзходен вкус в индустрията. То е съобразено както с търговския канал, така и с типологията на клиентите. Нашата организационна структура позволява гладко и ефективно сътрудничество с модерната търговия (Cash & Carry, Хипермаркети, Супермаркети, Дискаунтери, LKA) и традиционната търговия (големи и малки магазини за хранителни стоки). Продуктите ни достигат 150 градове в България по възможно най-бързия начин, като им осигуряваме и най-доброто позициониране на рафта в магазините. Разработваме и широка гама от специфични продукти и услуги за професионалните ни клиенти, с които се гордеем да работим.

Маркетинг

Нашият маркетингов екип от опитни и всеотдайни професионалисти намира иновативни решения, които ни позволяват да разберем по-добре нуждите на потребителите, така че непрестанно да подобряваме и развиваме портфолиото си от марки. Нашата задача е да осъществим безпроблемна дистрибуция на продуктите и да предоставим на нашите партньори работещи стратегии, които гарантират, че техните продукти ще бъдат позиционирани на българския пазар по бърз, ефективен и привлекателен за клиентите начин. Благодарение на сътрудничеството с професионални партньори ние изготвяме прецизни маркетингови стратегии за успешни продажби и промоции, както и за най-доброто позициониране на продуктите на наши доставчици в магазините.

Марки

Нашите широки познания и дълбоко разбиране на българския хранителен пазар ни позволяват да откриваме и следваме новите тенденции, както и ефективно да прогнозираме предстоящите потребности на потребителите, за да успеем да ги удовлетворим с предоставяне на най-свежите продукти на пазара. Благодарение на внимателно изградената ни стратегия за проучване и развитие ние успяваме да създадем и популяризираме собствените си марки хранителни продукти. Работейки в тясно сътрудничество с екипите за проучване и дизайн, ние се стремим да изграждаме надеждни марки, които отговарят на нуждите на потребителите и представят продуктите по привлекателен и стойностен за клиентите начин.

Логистика

FreshDirect е представител на Българския пазар на редица реномирани Европейски производители от Германия, Франция, Италия, Дания, Ирландия, Холандия и други държави. Разполагаме с два логистични центъра в София и един в Шумен, оборудвани според стандартите и разпоредбите на българското и европейското законодателство. Логистичните центрове са снабдени с опаковъчна техника, система за мобилно комисиониране, както и с персонализирано конфигурирана спрямо HACCP ERP система от CSB sistem. Това ни позволява да проследяваме и управляваме всички процеси. Нашите логистични центрове са разположени на достъпни и комуникативни локации, за да може доставките ни да се изпълняват по възможно най-бързия и качествен начин.

Съхранение

Складовите помещения са обособени за съхранение на хранителни продукти при температурен режим от +2°С до + 8°С.
  • Склад 1 в София: 1200 палети
  • Склад 2 в София: 500 палети
  • Склад в Шумен: 200 палети

Fresh Pack

Благодарение на технологиите за опаковане, които използваме в работата си, ние се гордеем с това, че предоставяме на модерната търговия и търговците на дребно гъвкави и персонализирани решения, които отговарят на настоящите им стратегии и планове за опаковането на разнообразни продукти. Нашите технологии за опаковане са съобразени с най-високите стандарти за свежест, сигурност и съхранение в индустрията. Също така тези технологии ни дават възможността да предоставим на клиентите си иновативни идеи и решения за опаковане, необходими за щандовете за деликатеси и за промоционални опаковки (пакети с добавена стойност, подаръчни пакети и промо пакети).